6bb2f6147344ad4b92669813e49ea96ec9f7074ab6e543212358076a669813e49ea96ec9f7074a3156441989c524b3fef24cc0c67b44549f60e23c67f45d286bb2f6147344ad4b920d548cb91e27d36215b6e5432123e6cd8d970952e4de0672c

vrijdag 9 juni 2017

het vlierbloesemavontuur loopt ten einde.....

Alle vlierbloesemchampagne is gebotteld en de vlierbloesemsiroop staat geweckt in de kelder. Het zijn vele liters, maar deze komen ongetwijfeld helemaal op!
De vlierbloesemsiroop is heerlijk, de delicate smaak van de bloemetjes zit volop in de siroop. Zeker op een warme dag, smaakt dit heerlijk, aangevuld met ijsblokjes en bronwater.
De vlierbloesemchampagne is op 2 manieren gemaakt. Met veel suiker (vanuit een engels recept) en met weinig suiker (vanuit een nederlandsrecept). Beiden hebben we voor het bottelen al even geproefd: de basis is goed. De engelse was heel zoet, de nederlandse al behoorlijk droog. Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Nog maar even geduld hebben, helaas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten